Achttienribbe Advocatuur

Achttienribbe Advocatuur behandelt zaken op het gebied van het Personen- en Familierecht. Ook kunt u bij Achttienribbe Advocatuur terecht voor mediation. Het kantoor beschikt over veel ervaring en deskundigheid op het gebied van echtscheidingen, gezags- en erkenningsvraagstukken, omgangsregelingen en alimentatiezaken, alsmede ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Werkwijze

Achttienribbe Advocatuur kenmerkt zich door een transparante, oplossingsgerichte en doelmatige aanpak. Het kantoor streeft ernaar om u zo helder mogelijk advies te geven en om snel met een wederpartij tot een oplossing te komen. Mocht echter blijken dat deze oplossing uit blijft dan zal zij in overleg met u overgaan tot een procedure waarbij ook het kostenaspect met u uitgebreid wordt besproken.

Ligging kantoor

Het kantoor van Achttienribbe advocatuur is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Achttienribbe Advocatuur werkt samen in een historisch pand met zes andere advocaten die regelmatig overleg met elkaar voeren, zodat deskundige rechtsbijstand en continuïteit verzekerd is. Afspraken kunnen daarnaast tevens in Amsterdam West en Amsterdam Noord worden gepland.

Gefinancierde rechtsbijstand

Er wordt bij Achttienribbe Advocatuur tevens gewerkt op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Dit staat ook wel bekend als een toevoeging. Sommige mensen komen hiervoor in aanmerking. Dit houdt in dat u slechts éénmaal een eigen bijdrage verschuldigd bent voor de kosten van de advocaat. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen en wordt vastgesteld door de Raad voor de Rechtsbijstand.

Gratis kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is bij Achttienribbe Advocatuur kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek zal snel tot de kern van de zaak worden gekomen en de verschillende mogelijkheden met u worden besproken.

Contact?

Wilt u meer weten, heeft u vragen over uw eigen situatie of wilt u een afspraak maken met advocatenkantoor Achttienribbe? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. U kunt op kantoordagen tussen 9.00 – 17.15 ook bellen op het telefoonnummer 020 – 2374994.

Rechtsgebieden particulier:

 • Mediation
 • Personen- en Familierecht

  Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

  Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

  Neem contact op met Achttienribbe Advocatuur

  Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Achttienribbe Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 020 - 2374994.

  Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  Ruth Achttienribbe

  Ruth Achttienribbe is sinds 2011 werkzaam als advocaat in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht. Ook is zij een ervaren mediator. Ruth Achttienribbe beschikt over veel ervaring en kennis op het gebied van echtscheidingen, gezags- en erkenningsvraagstukken, omgangsregelingen en alimentatiezaken, alsmede ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Zij is aspirant-lid van de Vereniging van Familierecht […]

  Bekijk profiel