“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Ingeborg Redert

Kantoor: Advocatenkantoor De Zaak in Recht
9,3
Klanten vertellen

429 beoordelingen

Ingeborg Redert

Ingeborg Redert (1980) heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie werkte zij een aantal jaren als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar. In 2007 werd zij beëdigd als advocaat.

“Na mijn beëdiging heb ik mij bekwaamd in het personen- en familierecht. De persoonlijke aard van dit rechtsgebied spreekt mij erg aan. Het is mijn kracht om rust te creëren in een veelal hectische periode. Aan de hand van de wensen van mijn cliënt breng ik de juridische mogelijkheden in kaart. Daarbij vind ik het belangrijk om samen na te denken over mogelijke oplossingen én zorg ik voor een kritische blik. Als een procedure toch nodig is, dan sta ik voor jouw belang.
Naast het personen- en familierecht behandel ik ook erfrechtzaken. De combinatie van het personen- en familierecht en erfrecht vind ik erg prettig, omdat deze rechtsgebieden elkaar regelmatig overlappen.

Mijn werkwijze is betrokken en duidelijk. Ook vind ik kwaliteit belangrijk. Daarom heb ik in 2017/ 2018 de Leergang Erfrecht bij de Academie voor de Rechtspraktijk met succes afgerond. In 2019 start ik met de Specialisatieopleiding Erfrecht bij de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (VFAS).

Rechtsgebieden particulier:

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht

    Neem contact op met Ingeborg Redert

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Ingeborg Redert. Wij zijn bereikbaar op 030-3072024.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.