“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Ingrid van den Heuvel - Beerens

Kantoor: Advocatenkantoor De Zaak in Recht
9,3
Klanten vertellen

429 beoordelingen

ingrid van den heuvel beerends

Ingrid van den Heuvel (1985) werd in 2009 als advocaat beëdigd na haar studie Nederlands Recht en master Strafrecht aan de Universiteit Utrecht. “Ik startte als strafrechtadvocaat, maar heb me door de jaren verbreed richting het personen- en familierecht en civiel jeugdrecht. Het verschil dat je in deze rechtsgebieden maakt als advocaat is wat mij voldoening geeft. Mensen gaan vaak door een zware en emotionele periode als ze bij mij komen. Met mijn expertise help ik weer wat overzicht en hopelijk oplossingen te creëren.”

Specialistisch en betrokken

“Om mijn cliënten zo goed mogelijk bij te staan heb ik de gerenommeerde opleiding tot familierechtspecialist afgerond van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Via dezelfde vereniging heb ik ook de mediation opleiding afgerond. Ik ben nu gecertificeerd vfas advocaat en mediator. Ook ben ik jeugdrechtspecialist en ben ik aangesloten bij de Werkgroep Strafrecht Utrecht. Mijn aanpak is betrokken en tegelijkertijd no-nonsense. Ik ben realistisch en waar nodig kritisch. Dat houdt mijzelf, maar ook mijn cliënten scherp – ik vertegenwoordig jouw belang immers!”

Ik sta voor jouw belang.

Rechtsgebieden particulier:

  • Jeugdrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

    Neem contact op met Ingrid van den Heuvel - Beerens

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Ingrid van den Heuvel - Beerens. Wij zijn bereikbaar op 030-3072024.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.