“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Simone van Bree

Kantoor: Justion advocaten
9,4
Klanten vertellen

842 beoordelingen

simone van bree justion advocaten

Mr. S.C.S. (Simone) van Bree is in december 2018 afgestudeerd aan Tilburg University in de master Rechtsgeleerdheid. Tijdens haar studie stond Simone cliënten bij als vrijwilliger bij de Stichting Rechtswinkel Tilburg, heeft zij enkele stages bij advocatenkantoren gelopen en was zij als buitengriffier werkzaam bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant binnen het team strafrecht. Sinds november 2018 zet zij zich tevens in voor de omgangsrechten van kinderen met een gedetineerde ouder.

Simone is vanaf 1 april 2019 werkzaam bij Justion Advocaten als juridisch medewerkster. Zij is met name werkzaam in het personen- en familierecht, jeugdrecht, erfrecht, evenals in de algemene praktijk. Ze houdt alle veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht zeer nauwgezet in de gaten.

Mijn passie ligt bij het familierecht. Ik bied graag luisterend oor en ben graag betrokken bij cliënten. Ik verlies de juridische én de emotionele kant van de zaak nooit uit het oog en stel het belang van het kind altijd centraal.

Rechtsgebieden particulier:

  • Personen- en Familierecht

    Neem contact op met Simone van Bree

    Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Simone van Bree. Wij zijn bereikbaar op 010-3130944.

    Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.