Kinderalimentatie berekenen

Met onderstaande berekening bereken je globaal de hoogte van de kinderalimentatie. De berekening is conform de Tremanormen. De uitkomst geeft de gewenste bijdrage per ouder weer. De berekening houdt rekening met de eventueel te ontvangen zorgkorting, de draagkracht van beide ouders en het kindgebonden budget (deze wordt meegenomen in de berekening van de draagkracht van de ouder die het kindgebonden budget ontvangt). Jouw persoonlijke omstandigheden kunnen leiden tot andere resultaten. De berekening houdt rekening met een aantal factoren. Bij een officiële alimentatieberekening wordt echter rekening gehouden met 140 posten. Hierdoor kan de officiële berekening anders uitpakken dan een berekening via onze site.

Gratis advies alimentatie

De berekening is van toepassing op nieuwe gevallen. Voor bestaande gevallen waar een wijziging wordt aangebracht is de berekening meestal te summier. Voor complexe situaties blijft maatwerk belangrijk! Laat een expert je adviseren wat in jouw situatie het verstandigste is! Vul het contactformulier in en een medewerker van Eindesamenwonen.nl belt vrijblijvend terug.

Let op: De Hoge Raad heeft op 9 oktober aangegeven dat het kindgebonden budget de behoefte van een kind niet verminderd. Hierdoor is in veel gevallen een alimentatie herziening mogelijk. Vragen? Bel ons op 088-6002804 ( gebruikelijke belkosten ).

De berekening geldt voor kinderen tot 21 jaar.

LET OP:

Lukt het niet om samen afspraken te maken over de kinderalimentatie? Wij helpen jou graag verder!

Help mij

 

Direct hulp nodig?
 

088-6002804

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vind je veel informatie en kun je berekeningen uitvoeren.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij je vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we je in contact brengen met een specialist uit ons netwerk bij jou in de buurt. Dat is iemand met veel kennis en ervaring, maar ook iemand die bij jou past.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Echtscheiding-wijzer op Twitter

Poll