Wat is de zorgverdeling?

Wanneer je gaat scheiden maak je afspraken over de zorg voor de kinderen. Deze afspraken leg je samen vast in het (co-)ouderschapsplan. Hoe deze zorg precies verdeelt wordt beschrijf je in de zorgregeling. Download hier de bijlage voor de zorgverdeling en vul deze samen in. Voeg dit document toe aan het ouderschapsplan en neem mee naar de advocaat. Dit bespaart daar tijd en geld.

Download de bijlage zorgverdeling voor het ouderschapsplan

Of bel ons voor vragen op 088-6002804
gebruikelijke belkosten

Heb je al gebruik gemaakt van ons online ouderschapsplan?

Ons online (co-)ouderschapsplan is opgesteld door advocaten. Jullie kunnen deze nu online opstellen. Tijdelijk kost dit slechts €19,95 inclusief btw. De module neemt je door alle belangrijke zaken heen en geeft uitleg. Vul het in naar jullie wens. We raden jullie aan je vooraf te registreren zodat je het plan tussentijds kan opslaan. Dit geeft je de vrijheid over zaken na te denken en er op een later tijdstip mee verder te gaan. De betaling vindt op het einde plaats wanneer je alles hebt ingevuld en gecontroleerd. Vervolgens wordt jullie ouderschapsplan opgesteld en klaargezet in jullie online omgeving. Neem het plan vervolgens mee naar de advocaat. Dit bespaart jullie een hoop tijd en geld.

Start nu met ons online ouderschapsplan. Liever een co-ouderschapsplan? Ook de online module voor het co-ouderschapsplan staat voor jullie klaar.