Over ons

EindeSamenwonen.nl is een website van De Nationale AdviesBalie B.V. (NAB) te Apeldoorn. De NAB bezit websites over juridische onderwerpen. Je kunt de informatie op onze websites gratis raadplegen. Bovendien kun je geheel kosteloos gebruikmaken van onze rekenmodules, waarmee je bijvoorbeeld de benodigde alimentatie kunt berekenen.

Voor hulp kun je terecht bij ons Cliënt Contact Center (CCC). Vul daarvoor het aanvraagformulier in. De deskundige medewerkers van het CCC maken je probleem inzichtelijk en geven je extra informatie. Ze kunnen je doorsturen naar een specialist bij jou in de buurt. Die specialist is afkomstig uit een netwerk van deskundigen: mediators, fiscalisten en in familierecht gespecialiseerde advocaten en juristen.

De Nationale AdviesBalie opereert vanuit duidelijke waarden en kwaliteitsnormen. Wij hechten grote waarde aan onze onpartijdigheid, integriteit en deskundigheid. De NAB is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34222867.

Adverteren op Eindesamenwonen.nl

Wilt u adverteren op de site van Eindesamenwonen.nl?
Neem voor meer informatie en actuele bezoekersaantallen contact op met Eric Coppens. Telefoon: 055-539.56.50, e-mail: ecoppens@nab.nl.

Direct hulp nodig?
 

0900 4455600

(40 cent per minuut)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vind je veel informatie en kun je berekeningen uitvoeren.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij je vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we je in contact brengen met een specialist uit ons netwerk bij jou in de buurt. Dat is iemand met veel kennis en ervaring, maar ook iemand die bij jou past.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Echtscheiding-wijzer op Twitter