“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Online ouderschapsplan

  • Tijdelijk voor slechts €19,95 een ouderschapsplan op maat dat is opgesteld door een advocaat.
  • Je doorloopt online alle vragen en krijgt uitleg over verschillende onderwerpen.
  • Bij vragen bieden onze juridische medewerkers gratis hulp.
  • Neem het plan mee naar jullie advocaat en voeg het toe aan het convenant.
9,7
Klanten vertellen

1153 beoordelingen

Lees voor

Ga aan de slag met ons officiële ouderschapsplan

Wanneer je uit elkaar gaat en samen kinderen hebt, is het wettelijk verplicht om een ouderschapsplan op te stellen samen. In het ouderschapsplan maken jullie afspraken over de kinderen.

In onze online module doorloop je samen met je (ex-)partner de online vragen en stel je zelfstandig een ouderschapsplan op maat op. Na het voltooien van alle stappen in de module wordt het ouderschapsplan door ons team gecontroleerd. Daarna staat het binnen 1 werkdag voor je klaar in je eigen online omgeving. Neem dit mee naar de advocaat en bespaar hier tijd en geld. Start hieronder direct met het opstellen van jullie plan. Vergeet jezelf niet te registreren. Om een idee te krijgen hoe een co-ouderschapsplan eruit ziet kan je ons voorbeeldblad bekijken waarop we een stuk van de eerste pagina laten zien. Meer informatie over hoe onze module werkt.

Download ook gratis onderstaande bijlagen en voeg deze toe aan het ouderschapsplan:

Start hier met het opstellen van jullie ouderschapsplan

Tijdelijk voor slechts €19,95 inclusief btw een ouderschapsplan geheel op maat dat is opgesteld door een advocaat. Je doorloopt eerst alle vragen. Ondertussen krijg je uitleg over de verschillende onderwerpen die aan bod komen. Indien je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen. Let op: bij het opstellen van het ouderschapsplan wordt om persoonsgegevens gevraagd. Deze gegevens worden enkel voor het opstellen van het ouderschapsplan gebruikt.

Tip: Tip: Registreer je door rechtsboven in onderstaande module op de knop opslaan te drukken en jouw e-mailadres in te vullen. Registreer je vooraf zodat je jouw ouderschapsplan tussentijds kunt opslaan. De betaling is op het einde. Na registratie vind je jouw ouderschapsplan terug in je persoonlijke omgeving.