Overige beslissingen dagelijkse zorg

Een aanvullend onderdeel van het ouderschapsplan zijn de beslissingen over de dagelijkse zorg. Hierbij kan je denken aan afspraken omtrent verzorging zoals de kapper. Maar ook aanvullende afspraken over medische zorg en bijzondere gebeurtenissen. Download hier de bijlage waarin je alle beslissingen vastlegt over de dagelijkse zorg. Voeg dit vervolgens toe aan jullie ouderschapsplan en neem dit mee naar de advocaat. Dit bespaart daar tijd en geld.

Download bijlage overige beslissingen dagelijkse zorg

Of bel ons voor vragen op 088-6002804
gebruikelijke belkosten

Heb je al gebruik gemaakt van ons online ouderschapsplan?

Ons online (co-)ouderschapsplan is opgesteld door advocaten. Tijdelijk kan je deze voor slechts €19,95 inclusief btw opstellen. De module neemt je door alle belangrijke zaken heen en geeft uitleg. Vul het in naar jullie wens. We raden jullie aan je vooraf te registreren zodat je het plan tussentijds kan opslaan. Dit geeft je de vrijheid over zaken na te denken en er op een later tijdstip mee verder te gaan. De betaling vindt op het einde plaats wanneer je alles hebt ingevuld en gecontroleerd. Vervolgens wordt jullie ouderschapsplan opgesteld en klaargezet in jullie online omgeving. Neem het plan vervolgens mee naar de advocaat. Dit bespaart jullie een hoop tijd en geld.

Start nu met ons online ouderschapsplan. Liever een co-ouderschapsplan? Ook de online module voor het co-ouderschapsplan staat voor jullie klaar.