“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Waar wonen bij einde samenwonen

  • Gaan jullie uit elkaar, dan heeft dit ook invloed op jouw woonsituatie.
  • Heb je vragen of hulp nodig? Onze medewerkers zitten voor je klaar!
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Lees voor

Gaan jullie uit elkaar, dan heeft dit ook invloed op jouw woonsituatie. Als je relatie over is, bepalen jij en je ex wat er met het huis gebeurt. Hierbij moeten jullie rekening houden met bepaalde regels. Welke regels er voor jullie gelden, hangt af van de vraag of jullie een koopwoning of huurwoning hebben.

Advies koopwoning

nbgHebben jullie een koopwoning en gaan jullie uit elkaar? Het is belangrijk om jezelf goed te laten informeren over de mogelijkheden. Wanneer je alle informatie volledig hebt kan je de juist keuze maken voor jouw persoonlijke situatie. Wij adviseren om in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur. Zij weten exact wat jouw mogelijkheden zijn en houden rekening met jouw persoonlijke wensen. Wij werken samen met de financieel specialisten van NBG. De specialisten met wie wij samenwerken hebben zich geheel gespecialiseerd  in echtscheidingen. Zij bieden een vrijblijvend gesprek aan zodat jij meer inzicht krijgt in de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een scheidingsexpert van NBG. 

Wat als jullie er samen niet uitkomen?

14124-NAB-Website-7773-scaledAls jullie er samen niet uitkomen kan de rechter een knoop doorhakken. Zit jij in zo’n situatie, dan helpen wij je graag. Neem  contact met ons op voor gratis advies! We bespreken jou persoonlijke situatie en geven advies op maat. Elke situatie is tenslotte anders.

Wij werken in elk geval met begripvolle en ervaren advocaten samen die jou graag bijstaan. Je staat er niet alleen voor. Wij zorgen voor de juiste hulp!

Makelaar nodig

Moet de woning verkocht worden? Of heb je hulp nodig bij het kopen van een nieuwe woning? Wij werken samen met de makelaars van Makelaarsland. Een partij die jou kan helpen bij zowel de verkoop als aankoop van een woning. Ook bieden zij verschillende pakketten aan. Dit is prettig want voor elke portomennee is iets mogelijk. 

Wil je weten welke opties er zijn? Vul het contactformulier in en Makelaarsland belt jou vrijblijvend terug.

Meer informatie