“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Waar wonen bij einde samenwonen

  • Gaan jullie uit elkaar, dan heeft dit ook invloed op jouw woonsituatie.
  • Heb je vragen of hulp nodig? Onze medewerkers zitten voor je klaar!
9,7
Klanten vertellen

1153 beoordelingen

Lees voor

Gaan jullie uit elkaar, dan heeft dit ook invloed op jouw woonsituatie. Als je relatie over is, bepalen jij en je ex wat er met het huis gebeurt. Hierbij moeten jullie rekening houden met bepaalde regels. Welke regels er voor jullie gelden, hangt af van de vraag of jullie een koopwoning of huurwoning hebben.

Advies koopwoning

Hebben jullie een koopwoning en gaan jullie uit elkaar? Het is belangrijk om jezelf goed te laten informeren over de mogelijkheden. Wanneer je alle informatie volledig hebt kan je de juist euze maken voor jouw persoonlijke situatie. Wij adviseren om in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur. hypotheek visieZij weten exact wat jouw mogelijkheden zijn en houden rekening met jouw persoonlijke wensen. Wij werken samen met de hypotheekadviseur van Hypotheek Visie. Zij bieden een vrijblijvend gesprek aan zodat jij meer inzicht krijgt in de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met Hypotheek Visie zodat je weet wat er mogelijk is.

Wat als jullie er samen niet uitkomen?

In beide gevallen geldt eigenlijk dat als jullie er samen niet uitkomen, de rechter een knoop kan doorhakken. Zit jij in zo’n situatie, dan helpen wij je graag. Neem dan ook gerust even contact met ons op voor gratis advies!

Meer informatie