“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Tools

  • Maak goede afspraken over de financiën.
  • Laat hiervoor altijd een officiële berekening maken.
  • Heb je vragen over een berekening? Wij helpen je graag!
9,5
Klanten vertellen

1293 beoordelingen

Lees voor

Ga je uit elkaar, dan komt er heel wat op je af. Er moet veel geregeld worden, ook op financieel vlak. En dat kan best lastig zijn. Om je een beetje op weg te helpen maakten wij een aantal berekenmodules. Zo kun je een beetje een beeld krijgen van jouw financiële situatie na het uit elkaar gaan en kunnen jullie misschien aan de hand van deze berekeningen verdere afspraken maken.

Maatwerk

Let wel op. Iedere situatie is anders, maar de berekeningen op onze site gaan eigenlijk uit van een standaard situatie. Wijkt jullie situatie ook maar enigszins af, dan kan dit flinke gevolgen hebben voor de uitkomst van de berekening. Al met al zijn dit soort berekeningen dus eigenlijk maatwerk en is het altijd verstandig om een officiële berekening te laten maken. Pas dan weet je 100% zeker dat alles klopt en dat er eerlijke afspraken worden gemaakt.

Vragen?

Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over de berekening? Je mag ons altijd even bellen op 088-6002804 (gebruikelijke belkosten). Je kunt ook een berichtje achterlaten via ons contactformulier, dan bellen wij je even terug. Onze juridische medewerkers geven je gratis juridisch advies waar je weer mee verder kunt.

Meer informatie