Vrijblijvend advies

Uit elkaar gaan is niet eenvoudig. De kans is groot dat je alles even niet meer overziet. Je hebt geen idee wat er allemaal bij komt kijken en er komen veel vragen op je af. Wie zorgt er voor de kinderen? Waar ga je wonen? Hoe regelen jullie het financieel? Onze juridische adviseurs geven jou vrijblijvend advies.

Zit je met een vraag over het uit elkaar gaan? Blijf er niet mee zitten. Stel hem aan de juridische medewerkers van EindeSamenwonen.nl. Wij beantwoorden je vragen en adviseren welke stappen je het beste kunt nemen. Als jij dat wilt, kunnen we je in contact brengen met een professionele juridische deskundige bij jou in de buurt.

Gratis en vrijblijvend advies

EindeSamenwonen.nl is een initiatief van De Nationale Adviesbalie. Contact opnemen door middel van het aanvraagformulier is geheel gratis en vrijblijvend. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit advies. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvraag formulier

  • Contactgegevens

  • Toelichting

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Direct hulp nodig?
 

088-6002804

(gebruikelijke belkosten)

maandag t/m vrijdag

9:00 tot 17:15 uur

De Nationale Adviesbalie

Wij kunnen u helpen

Lees meer ...

Op deze website van De Nationale AdviesBalie vind je veel informatie en kun je berekeningen uitvoeren.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op. Soms kunnen wij je vragen direct beantwoorden, en anders kunnen we je in contact brengen met een specialist uit ons netwerk bij jou in de buurt. Dat is iemand met veel kennis en ervaring, maar ook iemand die bij jou past.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!

Juridisch Advies

Gratis advies, zonder enige verplichting.

Help mij!

Wij bellen u

op werkdagen binnen 30 min. terug
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Volg Ons op

 op Facebook Echtscheiding-wijzer op Linkedin Echtscheiding-wijzer op Twitter

Poll