“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Financiën

  • Het maken van afspraken over de financiën is vaak lastig.
  • Zorg dat je weet waar je aan toe bent.
  • Heb je vragen? Wij helpen je graag!
9,2
Klanten vertellen

178 beoordelingen

Een van de lastigste dingen om te regelen bij het uit elkaar gaan, zijn de financiën. Hebben jullie gezamenlijk vermogen of hebben jullie samen leningen afgesloten, dan zullen deze verdeeld moeten worden. Daarnaast kan het zijn dat jullie afspraken moeten maken over de pensioenen en is er ook nog de alimentatie. Het is niet altijd even makkelijk om hier afspraken over te maken. Helemaal omdat jullie in dit geval tegenstrijdige belangen hebben.

Laat je altijd goed informeren en verdiep je ook in jouw situatie na het uit elkaar gaan. Kun jij je woonlasten straks nog wel betalen? En hoe zit het met de andere vaste lasten? Zorg dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Heb jij vragen over het financiële aspect van uit elkaar gaan? Dan kun je altijd terecht bij onze juridische medewerkers. ZIj beantwoorden al je vragen en geven je gratis advies. Je kunt ze bereiken op 088-6002804 (gebruikelijke belkosten). Wil je liever even worden teruggebeld, dan kun je jouw gegevens achterlaten op het contactformulier.