“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Bureau Dijks

9,5
Klanten vertellen

648 beoordelingen

Bureau Dijks

Bureau Dijks is een civielrechtelijk no-nonsense kantoor gespecialiseerd in onderhandelingen en kantongerechtsprocedures voor zeer scherpe tarieven. Wij kunnen u dus met de meeste juridische problemen zeer adequaat helpen.

Bijzondere expertise bestaat ten opzichte van contracten, aansprakelijkheid, huurrecht, arbeidsrecht en familierecht. Mr. Robert Dijks studeerde af in 3 hoofdrichtingen van het Nederlandse Recht en leerde daarna de kneepjes van het vak bij diverse (top)kantoren.

Bureau Dijks is gevestigd te Assen, maar bedient ook clientèle elders in het land, zowel zakelijke cliënten (bedrijven en non-profitorganisaties) als particulieren.

Voor u, als cliënt, begint alles natuurlijk met een goed gesprek. Voor een – gratis en geheel vrijblijvend – eerste gesprek neemt Robert Dijks, anders dan veel advocatenkantoren, ruim tijd (45 minuten). U kunt dus in alle rust uw verhaal kwijt. Robert Dijks kan zelfs ook bij u op bezoek komen. En dat alles – als u dat wenst – ook buiten reguliere kantoortijden!

Robert Dijks richt zich er in iedere zaak op om in klare taal en op bondige wijze helderheid te bieden. Dat is steevast stap één. Het bepalen en uitzetten van een passend plan van aanpak – in goed onderling overleg uiteraard – volgen daarna.

Bureau Dijks is gespecialiseerd in onderhandelingen en kantongerechtsprocedures. Dat is een bewuste keuze. Daardoor kunnen wij u voor een relatief laag tarief bijstaan en uw geschil oplossen. Het uurtarief bedraagt € 129,- excl BTW. Vooraf een vast bedrag afspreken is vaak mogelijk.

Rechtsgebieden particulier:

  • Burenrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Verbintenissenrecht

Rechtsgebieden zakelijk:

  • Verbintenissenrecht

Diensten

  • Bereid te reizen
  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Vaste prijs afspraak mogelijk

Gesproken talen

  • Nederlands

Neem contact op met Bureau Dijks

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met juristenkantoor Bureau Dijks. Wij zijn bereikbaar op +31886002804.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Robert Dijks

Robert Dijks

Robert Dijks heeft ruime ervaring met geschillen. Het lukt dan ook vaak om er met de wederpartij uit te komen alvorens een gerechtelijke procedure moet […]

Bekijk profiel