“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Geheim van een lange relatie: wees saai!

13 nov, 2018 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1319 beoordelingen

Veel mensen zijn er naar op zoek: een langdurige relatie met de liefde van hun leven. Je hoopt met de liefde van je leven veel avonturen en mooie momenten te beleven. Maar wat blijkt al dat avontuur, vlammende passie en hevige discussies zijn niet altijd bevorderend voor ene langdurige relatie. Een wat saaier leven werpt eerder vruchten af.

Samen saai zijn

Mark Manson is schrijver en geeft aan dat samen saai zijn goed is voor een relatie. De meest stabiele stellen hebben niet een heel avontuurlijk leven. Daar vliegen de borden niet door de kamer, vlogen niet de hele wereld over om alles te zien, maar  waren in staat om samen saai te zijn. Te zijn wie ze zijn zonder al te rare fratsen. Samen thuis, praten, lekker koken en rommelen.

Niemand wil saai zijn

Tegenwoordig lijkt het alsof niemand saai wil zijn. De een doet nog meer zijn best als de ander om een zo’n avontuurlijk mogelijk leven te leiden. We willen interssant zijn en interessant gevonden worden. Maar of dit bevordelijk is voor je relatie is de vraag. Sommige mensen zijn daardoor meer met zichzelf bezig dan met hun relatie. Soms is die saaiheid voor een relatie het beste. Het betekent dat je volledig jezelf kunt zijn binnen een relatie en je ook volledig in de ander berust.