“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Maak nu zelf online een ouderschapsplan

04 okt, 2019 | Algemeen, Kinderen
9,5
Klanten vertellen

1260 beoordelingen

Gaan jullie uit elkaar en hebben jullie kinderen, dan zullen er duidelijke afspraken gemaakt moeten worden over bijvoorbeeld de omgangsregeling, de verdeling van de vakanties en de kinderalimentatie. Al deze afspraken moeten worden opgenomen in een ouderschapsplan. Vaak wordt er een mediator of advocaat ingeschakeld om zo’n ouderschapsplan te maken, maar wist je dat je dit ook zelf kunt doen? Met onze ouderschapsplanmodule maken jullie samen een officieel ouderschapsplan dat helemaal aan de wettelijke eisen voldoet. Tijdelijk heb je voor €19,95 heb je een officieel document, zonder dat daar een advocaat of mediator aan te pas is gekomen. Dit scheelt je een hoop tijd en geld.

Ouderschapsplanmodule

Zelf samen een ouderschapsplan maken, kan alleen als jullie nog enigszins met elkaar kunnen overleggen. Lukt dit niet, dan zal er waarschijnlijk toch een advocaat aan te pas moeten komen. Maar kun je nog redelijk met elkaar overleggen, dan kunnen jullie de ouderschapsplanmodule gebruiken om samen alle afspraken op de juiste manier op papier te zetten. Deze module is samengesteld door advocaten en voldoet aan alle eisen. Aan de hand van een vragenlijst komt uiteindelijk het ouderschapsplan tot stand. Samen doorlopen jullie alle vragen, terwijl je gaandeweg de nodige uitleg krijgt over de verschillende onderwerpen die aan bod komen. En heb je vragen of wil je advies over een bepaald onderwerp, dan mag je altijd kosteloos contact opnemen met onze juridische medewerkers. Zij helpen je graag op weg!

Kosten

Het maken van een officieel ouderschapsplan via onze ouderschapsplanmodule kost tijdelijk €19,95. Dit bedrag betaal je pas als jullie samen alle vragen hebben beantwoord en je tevreden bent met de afspraken die jullie samen hebben gemaakt. Aan de hand van jullie antwoorden wordt een officieel ouderschapsplan opgesteld, die jullie vervolgens kunnen downloaden. Het is een officieel document. Je zou dit dus ook, als je dat wilt, kunnen laten bekrachtigen door de rechter. Hier heb je wel een advocaat bij nodig, maar het geld voor het opstellen van het ouderschapsplan heb je dan in ieder geval al uitgespaard.

Advocaat of mediator

Willen jullie het document laten bekrachtigen of komen jullie er samen toch niet helemaal uit, dan kan een advocaat of mediator hier goed bij helpen. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Onze medewerkers kunnen aan de hand van jouw verhaal goed inschatten welke specialist bij jou in de buurt je het beste kan helpen. Zij brengen je hier graag vrijblijvend mee in contact. En heb je algemene vragen, dan kun je ook altijd bij ons terecht voor gratis advies. Neem dus gerust contact op als dat nodig is.