“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Maak nu zelf online een ouderschapsplan

04 okt, 2019 | Algemeen, Kinderen
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Gaan jullie uit elkaar en hebben jullie kinderen, dan zullen er duidelijke afspraken gemaakt moeten worden over bijvoorbeeld de omgangsregeling, de verdeling van de vakanties en de kinderalimentatie. Al deze afspraken moeten worden opgenomen in een ouderschapsplan. Vaak wordt er een mediator of advocaat ingeschakeld om zo’n ouderschapsplan te maken, maar wist je dat je dit ook zelf kunt doen? Met ons gratis te downloaden ouderschapsplan maken jullie samen een officieel ouderschapsplan dat helemaal aan de wettelijke eisen voldoet.

Ouderschapsplanmodule

Zelf samen een ouderschapsplan maken, kan alleen als jullie nog enigszins met elkaar kunnen overleggen. Lukt dit niet, dan zal er waarschijnlijk toch een advocaat aan te pas moeten komen. Maar kun je nog redelijk met elkaar overleggen, dan kunnen jullie ons gratis ouderschapsplan gebruiken om samen alle afspraken op de juiste manier op papier te zetten. Heb je vragen of wil je advies over een bepaald onderwerp, dan mag je altijd kosteloos contact opnemen met onze juridische medewerkers. Zij helpen je graag op weg!

Advocaat of mediator

Willen jullie het document laten bekrachtigen of komen jullie er samen toch niet helemaal uit, dan kan een advocaat of mediator hier goed bij helpen. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Onze medewerkers kunnen aan de hand van jouw verhaal goed inschatten welke specialist bij jou in de buurt je het beste kan helpen. Zij brengen je hier graag vrijblijvend mee in contact. En heb je algemene vragen, dan kun je ook altijd bij ons terecht voor gratis advies. Neem dus gerust contact op als dat nodig is.