“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Veel relaties gaan deze dagen uit elkaar door overspel. Helaas komt overspel redelijk vaak voor. Partners staan soms verbaasd dat ze het niet hebben zien aankomen. Maar is het altijd te “zien” of merken aan je partner? Dit is lastig en bij elk persoon anders. Er zijn wel wat algemene dingen die kunnen wijzen op overspel. Wij zetten een aantal punten op een rij.

Afwezig

Je partner is zowel fysiek als mentaal meer afwezig dan voorheen. Bijvoorbeeld door “overwerken” of vergaderingen. Of het minder bereikbaar zijn. Maar ook thuis in elkaars aanwezigheid merk je dat jouw partner er minder bij is. Je partner toont bijvoorbeeld minder interesse. Zit veel op zijn/haar telefoon en gedraagt zich afstandelijk. Ook verandert de romantiek tussen jullie. Er wordt minder affectie getoond.

Uiterlijk

Bij sommige partners merk je het aan het feit dat er opeens opvallend meer aandacht aan het uiterlijk wordt besteed. Gebruikt meer parfum, make-up, of andere verzorgingsproducten dan voorheen. Kleedt zich net te uitbundig voor een bezoekje naar de bakker. En is meer bezig met gewicht en voorkomen. Sommige partners dragen opeens hun trouwring niet meer.

Rekeningen

Wat we ook met regelmaat horen is dat er rekeningen worden gevonden van uitjes of geschenken waar jij geen weet van hebt. Dit kan gaan om een rekening van een restaurant of hotel. Of dat er gepind is op plekken waar jullie niet zijn geweest of nooit komen.

Indicatoren

Let op bovenstaande zijn slechts een aantal indicatoren van ontrouw. Het zijn geen absolute bewijzen. Mocht je dit soort zaken merken kan je in elk geval eens het gesprek aangaan met je partner.