“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Meer relaties stuk in de zomer

10 aug, 2015 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Datingsite Relatieplanet.nl geeft aan dat de website in de maand juli 30% meer bezocht werd dan in juni. Ook Lexa.nl had aanzienlijk meer bezoekers in juli. Samen op vakantie gaan is de ultieme relatietest. Veel relaties stranden tijdens of na de vakantie. Oook wordt er meer vreemdgegaan tijdens de zomermaanden.

Trends in uit elkaar gaan

De Britse journalist David McCandless constateerde in 2010 trends in facebook relatiestatussen. Rondom de voorjaarsvakantie, zomervakantie en kerst, laten meer mensen weten weer vrijgezel te zijn. Ook op het kantoor van Eindesamenwonen.nl (onderdeel van De Nationale Adviesbalie) zien we deze trend elk jaar opnieuw terug komen. Vakanties en de feestdagen in december lijken de maanden te zijn dat relaties extra op de proef worden gesteld.

Zomer geeft nieuwe energie

In de zomer voelt men zich over het algemeen energieker en aantrekkelijker. Dit zorgt voor nieuwe blikken in de markt. Ook mensen met een relatie kijken meer rond. Daarnaast gaan veel mensen met elkaar op vakantie in de zomer. Tijdens de vakantie zit je meer op elkaars lip. Dit kan fantastisch zijn, maar je kunt je ook aan elkaar gaan irriteren. Vaak treedt er dan een moment van bezinning op: ” Is dit wat ik echt wil?”. Gedurende de drukke periodes van het jaar ga je maar door en gun je jezelf niet de tijd om hierover na te denken. Vaak komt dit met de rust van een vakantie naar boven.

Gaan jullie uit elkaar en hebben jullie juridisch advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag vrijblijvend verder. Bel ons op 088-6002804 ( gebruikelijke belkosten ).