“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Vrijgezelle vrouwen het gelukkigst

04 feb, 2020 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Ben jij single en vrouw? Bof jij even! Dan behoor jij tot de gelukkigste groep mensen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrijgezelle vrouwen meer genieten van het leven en hun vrijheid met open armen ontvangen.

Verandering

De positie van de single vrouw is in de loop der jaren behoorlijk veranderd. Vroeger was trouwen met een leuke man en kinderen krijgen eigenlijk het hoogste dat je als vrouw kon bereiken. Het leek erop dat vrouwen ook het liefst thuis waren om voor iedereen te zorgen. Toen begon de emancipatie. Vrouwen gingen werken en kregen in de gaten dat er ook andere dingen in het leven zijn dan alleen het gezin. De vrouw van nu kan haar geluk halen uit hele andere dingen: het gezin, haar carrière, vriendinnen, feesten, hobby’s of heel simpel haarzelf! Deze verandering zorgt ervoor dat vrijgezelle vrouwen echt niet eenzaam thuis zitten. Integendeel ze genieten volop van het leven en leven ook nog eens langer dan vrouwen met man en kinderen.

En de mannen?

Gek genoeg geldt dit voor mannen niet. Zij zijn juist gelukkiger met een vrouw aan hun zij. Door te trouwen worden mannen vaak rustiger en meer verantwoordelijk. Hierdoor nemen ze minder risico’s, verdienen meer geld en leven uiteindelijk langer.