“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Vrouw geeft tips aan toekomstige partner ex

27 mei, 2019 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Ga je uit elkaar, dan zal de één het hier moeilijker mee hebben dan de ander. Misschien vind jij het wel heel moeilijk om de ex los te laten of wil je juist helemaal niets meer met hem/haar te maken hebben. Jacob Brown had een hele andere ex. Zijn ex schreef een brief, waarin zij goede tips had gezet voor zijn nieuwe partner. Zo weet de nieuwe partner van Jacob precies wat voor vlees zij in de kuip heeft.

Tips en tricks

Jacob deelde de lijst met tips en tricks om met hem om te gaan op Twitter. Na het lezen weten we veel over Jacob. Zo vertelt zijn ex dat zijn favoriete kleur rood is. Daarnaast houdt hij van Corona en zit hij graag de hele avond voor de tv. Het liefst eet hij chocolate chip ijs en hij slaapt het liefst met de airco aan, dus zorg dat je een deken bij de hand hebt als je blijft slapen.

Handig

Hoewel sommige zaken in de lijst ongetwijfeld sarcastisch zijn bedoeld is Jacob er toch blij mee. Het lijkt hem wel handig dat zijn toekomstige partner alvast weet wat haar te wachten staat. “Mijn ex-vriendin schreef dit voor mij en het is letterlijk het beste wat ik ooit in mijn leven heb gekregen”, vertelt Jacob.