“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Wat zijn de grootste afknappers in een relatie?

08 jan, 2019 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1319 beoordelingen

Natuurlijk is het belangrijk om in een relatie jezelf te kunnen zijn. Toch blijkt uit onderzoek dat er drie eigenschappen zijn die je beter niet kan hebben als je een relatie met iemand aan wil gaan. Het onderzoek werd gedaan door Business Insider. Zij bekeken welke universele eigenschappen zowel mannen als vrouwen op de vlucht doen slaan. Natuurlijk kun je je persoonlijkheid niet veranderen, maar het is wel belangrijk om hier enigszins rekening mee te houden.

Geen gevoel voor humor

Humor is belangrijk in een relatie. Ziet je partner nooit ergens de lol van in en valt er niets te lachen, dan hou je het waarschijnlijk snel voor gezien. Mensen met een groot gevoel voor humor zijn het aantrekkelijkst.

Slaaptekort

Te weinig slaap doet wat met je. Ten eerste zijn die wallen natuurlijk geen gezicht, maar daarnaast doet het ook iets met je persoonlijkheid. Mensen die lijden aan slaaptekort werden in een onderzoek bestempeld als minder aantrekkelijk, minder gezond en verdrietiger.

Liever lui dan moe

Ben jij liever lui dan moe, dan wordt je als minder aantrekkelijk gezien. Ben jij een behulpzaam type dat altijd voor iedereen klaarstaat en erg actief bent, dan val je wel in de smaak.